INFORMACIJE O PROIZVODU

Jednostavno stavite svoj mobilni telefon u Kleinify Box i zatvorite poklopac. Tokom 8-minutnog ciklusa, snažna UV-C svetlost ubija 99,99% bakterija i klica *. Kada se plava lampica isključi, vaš mobilni telefon je u potpunosti čist.

Ova UV-C svetlost efikasno uništava nukleinske kiseline i razbija DNK bakterija. Razbijanjem DNK, bakterije ne mogu da funkcionišu ili da se razmnožavaju, a organizmi umiru.

U prirodi, UV-C svetlost koja izaziva ovaj germicidni efekat je štetna za naše oči, ali je blokirana od strane Zemljine atmosfere. U kontrolisanom okruženju Kleinify Box-a, UV-C svetlo efikasno i sigurno čisti Vaš mobilni telefon, kao i sve ostalo što je u Kleanify Box-u, poput daljinskih upravljača, tastera, tableta i još mnogo toga.

*Escherichia coli (E. Coli)
Salmonella typhimurium (Salmonella)
Staphylococcus aureus (Staph)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
Influenza A H1N1 (Flu)
Rhinovirus (common cold)

Tri tipa UV zraka

UV svetlost ima tri talasne kategorije: UV-A, UV-B i UV-C. UV-C svetlost je ultraljubičasto svetlo, sa kratkim talasom, koje razgradjuje DNK bakterija, ostavljajući je nesposobnom za funkcionisanje ili reprodukciju. Drugim rečima, UV-C svetlost je germicidna (UV-A i UV-B svetlost nisu). UV-C čak može da neutrališe „super bube“ koji su razvili otpornost na antibiotike.

Sa snažnom UV-C svetlošću iznutra, Kleanify Box smrtonosno deluje na mikroorganizme poput patogena, virusa, bakterija i drugih.

  1. Uključite sterilizator sa napajanjem putem USB linije i jednosmernog punjača (crvena lampica).
  2. Ubacite telefon ili druge predmete unutra, zatvorite poklopac.
  3. Uključite dugme za sterilizaciju (plava lampica).
  4. Zadano vreme potpune sterilizacije je 8 minuta.
  5. Postavite telefon ili uređaj za punjenje direktno na sam Kleanify Box, automatski će ući u status punjenja.
  6. Aromaterapijski difuzor: samo kapnite 2–3 kapi mirisnog ulja u difuzor.

Da! U stvari, preporučujemo vam da svoju masku ili futrolu ostavite na telefonu dok koristite Kleanify Box. Većina bakterija na našim rukama se prenose u naše futrole.Kleanify Box je dizajniran tako da odgovara Vašem telefonu sa maskom ili futrolom. Ako imate debelu futrolu sa dodatnim dodacima poput utičnice ili stalka, molimo Vas pogledajte dimenzije na svakoj stranici proizvoda da biste bili sigurni da će zadovoljiti vaše potrebe.

INFORMACIJE O PROIZVODU

Proizvodi Kleanify potpuno su sigurni za vaš telefon! Kleanify Box ne koristi vodu ili hemikalije – koristi UV-C svetlo. UV svetlost ubija klice, ali ne šteti ni vama ni vašem uređaju. Ovo svetlo je potpuno bezbedno za sve što stavite unutra – osim mikroba.

UV svetlost može potencijalno prouzrokovati promenu boje kontinuiranim, produženim izlaganjem lagano pigmentirane plastike. Međutim, bilo bi potrebno mnogo neprekidnih sati izlaganja da bi se ovo postiglo, slično kao da telefon ostavite na suncu duže vreme. Naši proizvodi su dizajnirani s tim u vidu. Kad zatvorite poklopac uređaja, UV svetla će se upaliti unapred programirano vreme i automatski ugasiti kada se završi. Ovo je više nego dovoljno vremena da potpuno sanirate svoje uređaje i ubijete sve klice, ali ne dovoljno vremena da oštetite svoje uređaje. Možete biti sigurni da su Vaši telefon i tableti unutra bezbedni, ali klice nisu!

Kleanify Box je kreiran u cilju čišćenja telefona i tableta, ali ga možete koristiti za dezinfekciju gotovo bilo čega. Ako možete predmet staviti unutra, Kleanify Box će ga definfikovati.

Unutrašnje dimenzije Kleanifz Boxa su 185*105*16mm. Tako da svaki današnji telefon može da stane u njega.