Sterilizacija

Najbolji način da očistite telefon je lakši nego što mislite

Danas, ljudi koriste svoje telefone gotovo svuda i stalno – dok jedu, u kupatilu, dok provode vreme u javnom prevozu, dok ispijaju kafu u kafićima, itd. Ne idemo nigde bez telefona koristeći ih u različite svrhe. Kako god bilo, malo nam je poznato da opasne bakterije i štetni mikroorganizmi prekrivaju naše dragocene uređaje i mogu štetno uticati na naše zdravlje. Zapravo, studije su pokazale da mobilni telefoni skupe više bakterija na sebi nego javni toaleti. FUUUUUJJJJ!

Zašto??

Nažalost, za razliku od naših ruku, telefone ne možemo oprati sapunom ili deterdžentom. Ne možemo ih proprati vodom i očistiti sve bakterije sa njih. Naravno, postoje mnogi alternativni načini dezinfekcije – vlažne maramice, alkoholna sredstva i drugi, ali čak i sa njima, ne možemo biti apsolutno sigurni da li je naš ekran čist ili ne, niti da li su ta sredstva dovoljno sigurna za upotrebu na našim uređajima.

Iako ovo deluje kao beznadežan slučaj, idalje postoji rešenje. To rešenje se zove Kleanify Box.

Šta je Kleanify Box?

Kleanify Box je UV sterilizator koji vam može pomoći da se rešite 99,99% bakterija sa vašeg telefona ili bilo koje druge manje personalne stvarčice koja može da stane u njega. On koristi UV zrake koji su apsolutno sigurni za vaš uređaj i dopire do svake rupice na vašem telefonu do kojih druga sredstva ne mogu

Takođe, možete ga koristiti i u pokretu s obzirom da lako može da stane u vašu torbu ili ranac – veoma je kompaktan, a čak možete i napuniti svoj telefon. Na vama je samo da odložite telefon na 10 minuta i dobićete besprekorno dezinfikovan i čist uređaj bez ikakvih užasnih bakterija.

Naruči here i zaboravi na telefone pokrivene bakterijama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *